För andra året i rad kommer IF Söderhöjden Wasa vara högst delaktiga i arrangemanget av midnattsloppet 2013 i Stockholm, detta år ställer vi upp med ca 150 funktionärer och vakter.

midnatt

Midnattsloppet är ett 10 km långt löplopp som arrangeras i 4 städer, Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Malmö. Det som gör Midnattsloppen spännande och unikt är den sena starttiden, kringarrangemangen för deltagare och publik och framförallt stämningen och atmosfären som infinner sig en Midnattsloppskväll.

234 kopia Ordförande Matinou Inoussa och marknadsansvariga Arash Sangari tillsammans med Henrik Balkander projektledare för midnattsloppet Stockholm. På bilden syns även representanter från FC Sparta Sollentuna Salih Shala, IFK Viksjö Sanka Weerarathna och Blue Hill Joseph Ghebretnsae.

Ett speciellt tack till följande föreningar som kommer även hjälpa till med funktionärs arrangemanget:

- IFK Viksjö
- Blue Hill KF
- Kista Galaxy
- FC Sparta Sollentuna

För mer info besök gärna midnattsloppet

 

Facebook

Twitter

Instagram